Produkter

Förstärker resultatet av behandlingarna

– LPG, världsledande inom cellulär mekanisk cellulär stimulering, har utvecklat en unik hudvårdsserie inspirerad av ENDERMOLOGIE. – Technic Care Line förstärker effekten av kropps- och ansiktsbehandlingarna med LPGs maskiner. – Exklusiva och innovativa formulas med hög koncentration av det senaste av aktiva ingredienser inspirerat av bioteknologi. Alla produkter är fria från Parabener och Fenoxyetanol. – 5 slimmande och uppstramande kroppsprodukter särskilt utvecklade för behandling av de tre huvudsakliga målområdena; celluliter, fettreducering och anti-aging. – 6 anti-aging ansiktsprodukter utvecklade för de tre huvudsakliga behandlingsområdena: slapp hud, insjunket eller fylligt ansikte.

– Alla produkter är anpassade för användning av både kvinnor och män och har en diskret doft.

LPG kroppsprodukter

 

Technic Care Line för kroppen

LPG har skapat 5 hudvårdsprodukter för kroppen innehållande unika kombinationer av aktiva ingredienser. Produkterna är särskilt utvecklade för att stimulera naturlig cellaktivitet för fettreducering och anti-aging.

– Stimulerar naturlig fettförbränning av lagrat fett och förebygger så att nytt fett inte lagras.

– Främjar den naturliga produktionen av kollagen och elastin för fastare och mjukare hy med mer lyster.

Kroppsprodukterna har utvecklats för att behandla de tre behandlingsområdena; celluliter, fettreducering och anti-aging.

LPG ansiktsprodukter


Technic Care Line för ansiktet

Tre tecken på åldrande.Alla LPGs hudvårdsprodukter innehåller unika kombinationer av aktiva ingredienser, utvecklade särskilt för att stimulera den naturliga cellaktiviteten som förhindrar åldrande. – Kollagenproduktion, för en fastare hud – Elastinproduktion, för en spänstigare hud – Hyaluronsyra, för en mjukare hud mer mer lyster

Eftersom varje ansikte är unikt har experterna på LPG utvecklat en ny hudvårdsserie anpassade efter de tre huvudsakliga åldrandetyperna; slapp hud, insjunket eller fylligt ansikte. Alla använder som bas anti-aging serumet;  Radiance Energising Serum samt ögonkrämen; Total Eye Cream och kompletterar med en tredje produkt beroende på behov

Mary`s Shape & Fitness

LPG - Massage - Cavi Lipo - Hudvårds produkter - Kosttillskott - Kläder

Copyright @ marysshapefitness.com